BP FruitCraft is een betrouwbare partner voor importeurs van heerlijke groenten en fruit. Op zoek naar een bepaalde fruitsoort of maat? Wij matchen u aan de juiste teler!

Belgische groenten en fruit van topkwaliteit

Belgische groenten of fruit importeren? Bij ons vindt u het beste wat de Belgische groenten- en fruitsector te bieden heeft. Sappige Conference peren, heerlijke Golden Delicious appels of zoete aardbeien? Check! Onze gepassioneerde kwekers telen stuk voor stuk volgens de hoogste normen en met de juiste certificaten op zak (BRC certificaat, Global G.A.P. certificaat…). Topkwaliteit gegarandeerd!

Eerlijke samenwerking met importeurs

Bij BP FruitCraft kan u rekenen op transparante communicatie. U weet steeds wie de telers zijn van de geïmporteerde producten. Last but not least: wij bieden een uitstekende service. Dag in dag uit staan wij paraat om uw vragen te beantwoorden en elk probleem voor u op te lossen. Blindelings vertrouwen is ons sleutelwoord, telkens opnieuw.

BP FruitCraft zet al haar expertise in om product en vraag correct op elkaar af te stemmen. Geen appelen met peren vergelijken, maar een correcte prijs voor u én de kweker.

Belgische groenten of fruit importeren?