BP FruitCraft is uw betrouwbare partner voor de export van groenten en fruit. Wij nemen alle commerciële zorgen uit uw handen.

De schakel tussen telers en handelaars

Dag en nacht bent u als kweker in de weer om de lekkerste seizoensgroenten en fruit te telen. Van verrukkelijke Doyenné du Comice peren tot prachtig rode Red Prince appels. Wij schatten uw werk naar waarde en zorgen ervoor dat alle verschillende soorten fruit en groenten op de juiste eindbestemming terechtkomen, binnen of buiten Europa. Ons doel? Kwalitatieve partnerships creëren tussen telers en handelaars, en een meerwaarde bieden voor beide partijen. De logistieke rompslomp? Wij nemen hem van A tot Z voor onze rekening.

Samenwerking met de puntjes op de i

Onze sterktes? Een transparante prijsvorming en eerlijke communicatie. De faciliteiten van de fruitboer voor verlading en koeling worden optimaal benut. Zo willen we overbodige kosten vermijden. Voor het transport rekenen we op betrouwbare partners, waar we al jaren mee samenwerken. Wat gebeurt er nadien met uw hardfruit of groenten? Wij vertellen u steeds exact waar uw product naartoe gaat.

BP FruitCraft werkt samen met telers en verladers uit de regio’s Antwerpen, Haspengouw en Hageland. Wij zetten al onze kennis in om kweker en importeur een goede prijs te bieden.

Export van fruit of groenten?